Przepis na dip jogurtowy szczególnie przyda się na domowe party. Można go także stosować w diecie wysokobiałkowej, w I fazie.
Metoda Dukana
Jajka faszerowane z makrelą
Czas przygotowania jajek faszerowanych makrelą wynosi 15 min. Przepis zawiera składniki na porcje dla 4 osób.
Chłodnik ogórkowy
Czas przygotowania chłodnika ogórkowego wynosi 15 min. Przepis zawiera składniki na porcje dla 1 osoby.
Sos cytrynowy
Czas przygotowania sosu cytrynowego wynosi 10 min. Przepis zawiera składniki na porcje dla 4 osób.
Sos chiński
Czas przygotowania sosu chińskiego wynosi 15 min. Przepis zawiera składniki na porcje dla 2 osób.
Sos musztardowy
Czas przygotowania sosu musztardowego wynosi 10 min, do tego dochodzi czas gotowania 5 min. Przepis zawiera składniki na porcje dla 8 osób.
Sos paprykowy ostry
Czas przygotowania sosu paprykowego ostrego wynosi 15 min., do tego dochodzi 40 min. gotowania. Przepis zawiera składniki na porcje dla 8 osób.
Sos holenderski
Przygotowanie sosu holenderskiego zajmie nam ok. 15 min. Czas gotowania wynosi 5 min. W przepisie składniki na porcję dla 2 osób.
Sos grelette
Sos grelette przygotowujemy ok. 10 minut. Z zawartych w przepisie składników przygotujemy porcje dla 6 osób.
Strona 1 z 3