Żywienie, zdrowie, uroda i moda

Groszek zielony z masłem

Dodaj do:

Deli.cio.us    Digg    reddit    Facebook    Wykop    Gwar

Groszek zielony z masłem to wspaniały dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska.

Składniki:

  • 50 dkg świeżego lub mrożonego zielonego groszku
  • sól i cukier do smaku
  • 5 dkg masła

 

Przygotowanie:

  1. Zielony groszek ugotować w małej ilości wody z solą i cukrem, aby po ugotowaniu pozostało jej niewiele.
  2. Podawać wymieszany z surowym masłem.

Ta strona używa plików Cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Czytaj więcej....

Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies.

EU Cookie Directive Module Information